Старши треньорът на Черно море Емануел Луканов бе разочарован от поредното поражение на

...
Старши треньорът на Черно море Емануел Луканов бе разочарован от поредното поражение на
Коментари Харесай

Луканов след загубата: Ако продължим да играем така, ще побеждаваме!

Старши треньорът на Черно море Емануел Луканов бе отчаян от следващото проваляне на “моряците ”. Тимът отстъпи с минималното 0:1 на Лудогорец в дуел от 12-ия кръг на Първа професионална лига.

Младият експерт, който пое отбора след оставката на Георги Иванов, е уверен, че отборът се нуждае от една победа, с цел да излезе от дупката, в която се намира сега, написа Sportal.bg.

“Малко се поуморявам към този момент да виждам такива мачове. Като цяло съм удовлетворен от тима. Добре изнасяхме топката, добре разигравахме, търсехме гола, само че не успяхме да отбележим. В момента нещата не са на наша страна, само че в случай че продължим да натискаме по този метод, всичко ще си пристигна на мястото. Липсват ни най-много завършващият удар и един позитивен резултат ”, разяснява Луканов.

“При гола на Марселиньо топката изписа странна траектория, само че и Емил Михайлов можеше да реагира по-добре. Ние играем уравновесено - нападаме, защитавайки се. Със сигурност би трябвало да променим нещата в офанзива, да бъдем по-прагматични и от половин обстановка да се опитаме да вкараме гол ”, добави още старши треньорът на Черно море.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР